Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!

November 1, 2023
Laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!

Deze week kondigt OUCO de succesvolle levering aan van onze geavanceerde OUCO-0.5T15M-TB hydraulische telescopische boom kraan aan een binnenlandse klant.nauwkeurig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de boot van onze klant., betekent onze toewijding aan het leveren van efficiënte en op maat gemaakte hefoplossingen voor maritieme operaties.

 

Onze hydraulische telescopische kraan is een veelzijdige partner voor de scheepvaart.Hij kan heel wat lichte dingen opheffen.Met telescopische, 360° rotatie en 75° luffing mogelijkheden, zorgt deze kraan voor superieure precisie en operationele efficiëntie, waardoor onze klanten een ongeëvenaarde hefprestatie krijgen.

 

We zijn zeer trots op de certificering van de Chinese Classificatie Society (CCS) die deze kraan heeft behaald.en betrouwbaarheid, perfect afgestemd op de onwrikbare toewijding van OUCO aan toonaangevende normen in de industrie.

 

Ons toegewijde leveringsteam, samengesteld uit ervaren professionals, gaf deskundige begeleiding tijdens het installatieproces, zodat de kraan snel en veilig op de boot kon worden geplaatst.Met de installatie nu voltooid, staat de kraan klaar en klaar voor actie en belooft optimale prestaties op maat van de operationele vereisten van onze klant.

Bij OUCO, navigeren we de complexiteit van de uitdagingen van maritieme opheffing, het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de industriestandaarden opnieuw definiëren.Als we de lat blijven verhogen in maritieme engineering en klanttevredenheid.

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  0

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  1

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  2

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  3

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  4

laatste bedrijfscasus over Het leveren van op maat gemaakte maritieme oplossingen met de OUCO-0.5T15M-TB kraan!  5