Hoe worden de grepen geclassificeerd?

March 31, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe worden de grepen geclassificeerd?

De grepen kunnen in twee categorieën worden verdeeld: hydraulische grepen en mechanische grepen volgens de drijfmethode.

 

De hydraulische greepemmer zelf is uitgerust met open en dichte die structuur, over het algemeen door hydraulische cilinders wordt gedreven, wordt de hydraulische die greep uit veelvoudige kaken wordt samengesteld ook genoemd hydraulische klauw. De hydraulische grepen worden wijd gebruikt in hydraulisch speciaal materiaal, zoals hydraulische graafwerktuigen, hydraulische opheffende torens, enz.

 

De mechanische die greep zelf wordt niet gevormd aan open en dicht de structuur, gewoonlijk door de kabel of koppelstang externe kracht wordt gedreven, volgens de werkende kenmerken kan in de dubbele greep van de draadkabel worden verdeeld en de enige greep van de draadkabel, het meest meestal gebruikt is de dubbele greep van de draadkabel.

 

Bovendien is er een speciaal type van greepemmer in hydraulische greep - elektrische hydraulische greepemmer, die alle materialen kan grijpen en hoofdzakelijk samengesteld uit losinstallatie, verspreidersbar, cilinder, motor, hydraulisch systeem, emmerlichaam, emmerkurk en andere delen is.

afstandsbedieninggreep

Het is een soort greep met zijn eigen hydraulisch systeem zoals motor en hydraulische pomp, en kan elektrisch worden in werking gesteld door externe voeding door draad en kabel te verbinden, zodat heeft het hoge het werk efficiency.

 

De greepemmer is verdeeld in drie categorieën volgens de dichtheid van het te grijpen materiaal: licht (zoals het grijpen van middelgroot (zoals het grijpen van grint) en zware korrel), (zoals het grijpen van ijzererts).

 

Volgens het aantal schillen is verdeeld in clamsheelgreep en gebruikte sinaasappelschilgreep, de algemeen is de clamsheelgreep.

 

Voor brokken van erts, zouden het ijzerschroot en het schrootstaal, enz. gebruikte sinaasappelschilgreep moeten zijn, omdat het een multi-klauw heeft, snijkantkenmerken, gemakkelijk om in de stapel op te nemen, kunnen een beter het grijpen effect krijgen.

 

Er is ook een imitatieprincipe van de schaarstructuur van de schaargreep, kan zijn het grijpen kracht geleidelijk aan met de sluiting van de schillen worden uitgebreid, die hoogwaardig aan het eind van de sluiting bereiken; toegankelijk maken van de emmermond en het gebied van het behandelde materiaal is ook groter dan de algemene greep, die de het grijpen capaciteit verbetert en bevorderlijk is voor het schoonmaken van de yard en de cabine, maar voor brokken van materiaal wegens zijn kleine aanvankelijke het grijpen kracht, is het effect slecht.

 

Als professionele greepfabrikant, produceert OUCO mechanische grepen, elektrohydraulische clamsheelgrepen, het uitbaggeren grepen, elektrische afstandsbedieninggrepen, enz. Wij steunen aanpassing.